Vores medarbejdere

Bagere og Konditorer der hver dag brænder for at bage de bedste brød og kager til dig.

Mød Medarbejderne

SchweizerBageriets Talenter

talentfulde medarbejdere

I SchweizerBageriet har vi 25 dygtige og talentfulde medarbejdere som, for langt størstedelens vedkommende, har været ansat hos os i mange år..

Vores bagere og konditorer brænder hver dag for at bage de bedste brød og kager til dig. Med deres kreative evner og faglige dygtighed kreeres der smagfulde konditorkager og eksperimenteres med nye brødtyper.

Når du kommer ind i vores butik, bliver du budt velkommen af vores Schweizer-team, der altid er klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får netop det du har brug for. Det er vores passion altid at give dig den absolut bedste oplevelse, når du handler hos os.

SchweizerBageriet er uddannelsesstedet for de dygtigste konditorer og bagere. Vi er derfor altid på jagt efter ambitiøse lærlinge, som er indstillet på, at det kræver hårdt arbejde og dedikation, hvis man ønsker at være en del af Aarhus’ bedste bageri.

Oliver (Bagerlærling)

Jeg har valgt SchweizerBageriet som læreplads, da jeg meget gerne vil udfordres på et højt fagligt niveau.

Jeg brænder for at bage brød fra bunden af de bedste råvarer. Og så er det jo kun en bonus at få lov til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste fagfolk.

Pernille (Konditorlærling)

Jeg kommer fra Sønderjylland, hvor vi har stolte kagetraditioner.

Da jeg skulle vælge læreplads, var jeg ikke i tvivl om, at kursen gik mod Aarhus og SchweizerBageriet, der har en lang tradition for at uddanne nogle af Danmarks bedste konditorer.

Hanne (Butiksansvarlig)

Jeg har været i butikken i Bruunsgade i 13 år.

Det er hver dag en fornøjelse at byde alle vores trofaste samt nye kunder velkommen hos os i butikken. Jeg og resten af holdet gør vores bedste for at yde dig den absolut bedste og mest personlige service samtidig med, at du bliver mødt med et smil på læben.