Brød – Bagt på Stedet

siden 1898

Byens største udvalg af brød, bagt i vores eget bageri i Bruuns Gade. Vores team af passionerede og dygtige håndværkere sætter en ære i altid at kunne tilbyde vores kunder brød af allerhøjeste kvalitet.

Alle specialbrødene er langtidshævede og bagt i vores italienske stenovn. Hvad enten man er til sprødt og lækker specialbrød eller friskbagt rugbrød, så kan vores kunder altid være sikre på at få en god oplevelse. Derudover har mange af vores opskrifter rødder langt tilbage i SchweizerBageriets historie, ligesom vores bagermester, Tommy Rasmussen hele tiden er på jagt efter nye spændende brødtyper.

design din drøm

Hos SchweizerBageriet laver vi hver dag kager til alle livets små og store fester. Vores chefkonditor Louise Wiborg går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder alt, fra hjemmelavede marmelader til det håndlavede chokoladepynt af ægte belgisk chokolade.

Bryllup, reception, fødselsdag, konfirmation, dåb. Vi designer kager ud fra dine ønsker og drømme.

Kager til Alle Tider

Frisksmurte Sandwich

stil sulten

Vi laver lækre frisksmurte sandwich med hjemmelavet fyld og naturligvis i vores hjemmebagte brød.

Vores premium gourmet kaffe

Café Los Abuelos er en lille familiedrevet kaffeplantage i Costa Rica på kun 22.000m2, beliggende i Asseri, Central Valley regionen.

Costa Rica er kendt for at producere noget af verden bedste kaffe. SchweizerBageriet har igennem flere år ledt efter en kaffesamarbejds-partner som baserer sig på de samme værdier som os selv. Både Café Los Abuelos og SchweizerBageriet er små, privatejede virksomheder uden en stor kapitalfond i ryggen. Begge virksomheder er lokalt forankrede og eksisterer udelukkende i kraft af vores kvalitetsprodukter og hårde arbejde.

Vores Kaffe

Århus’ Ældste Bageri

siden 1898

Vidste du at bageriet i Bruunsgade er Århus’ ældste Bageri? Alligevel blev vi kåret som bedste bager i Århus både 2018 og 2021. Læs vores historie  

25 talentfulde medarbejdere

Hej, vi er Tine Lajer Petersen og Bagermester Tommy Rasmussen. Det er os der tegner SchweizerBageriet.

Vi vil meget gerne præsentere nogle af vores dygtige medarbejdere.

Mød nogle af vores medarbejdere

Galleri